El FC Santboià dóna un cop d’autoritat golejant al líder

Els de Juan Camilo Vázquez superen al Balaguer per un clar 4 a 0. L’equip de Sant Boi supera així la derrota al camp del Jesús y María que els havia allunyat de la zona alta de Primera Catalana. 

Moment on el jugador del Balaguer era expulsat // FC Santboià

Moment on el jugador del Balaguer ha estat expulsat // FC Santboià

No hi ha millor manera de superar una derrota que amb una gran victòria. I això és el que ha aconseguit el Futbol Club Santboià una setmana després de patir la primera desfeta de la temporada. Els entrenats per Juan Camilo Vázquez han golejat a casa al Balaguer, que es presentava en el Joan Baptista Milà com a líder de Primera Catalana i únic invicte de la categoria.

Luis Gaudioso obria el marcador sobre el minut 24 de la primera part. Poc després l’equip visitant s’ha quedat amb 10 jugadors quan Ainara Andrea Acevedo ha expulsat per vermella directe a Isaac Solanes. L’acció ha marcat el partit.

A la segona part el Santboià ha confirmat el seu domini amb un jugador més sobre el terreny de joc. Joel ha marcat el segon gol al minut 53 i, en el 61, Josele ha fet el 3 a 0 deixant el partit completament sentenciat. Abans d’acabar Pedro ha completat la golejada per 4 a 0.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Jaume Albert, Omar Balde (Juba Adbi 84′), Daniel Acosta, Kilian García, Javier León, Kevin Sánchez (Libo 60′), Buba Jalow, Sergio López (Carlos Martínez 64′), Josele (Pedro Bravo 69′), Luís Gaudioso i Joel Martínez (Roberto Camacho 69′). No utilitzats: Juan Ramon Molina, Alexandre Espinet i José Javier Fernández.

CF Balaguer: Alfred Peguero, Sergi Curia (Xavier Bonet 64′), Roger Gibiret (Jordi Jordana 60′), Yerai Darias, Joan Martínez, Juan José Tenorio (Andreu Martínez 53′), Jordi Cliville (Iván Fontana 53′), Carlos Martínez, Isaac Solanes (expulsat 36′), Adrián Fernández (Miquel Águila 64′) i Sergi Galzerán. No utilitzats: David Cañada, Albert Castillo i Josep Maria Clariso.

Gols: 1-0 Luis Gaudioso (24′), 2-0 Joel Martínez (53′), 3-0 Josele (61′) i 4-0 Pedro Bravo (82′)

Recomanacions personalitzades