Polèmica arbitral en l’empat entre FC Santboià i Vilanova

Els de Sant Boi es queixen que l’àrbitre els ha anul·lat un gol de forma injusta en l’últim minut. L’empat a 1 no satisfà als de Juan Camilo Vázquez. 

L'entrenador del Santboià es queixa de l'última decisió arbitral // FC Santboià

L’entrenador del Santboià es queixa de l’última decisió arbitral // FC Santboià

Polèmica en la visita del Vilanova al Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat. En l’últim minut del partit, amb l’1 a 1 que ha estat definitiu a l’electrònic, el FC Santboià ha anotat un gol que els podia haver donat els tres punts. Però l’àrbitre del partit, José María Rodríguez, l’ha anul·lat per un fora de joc que, segons el web dels santboians, «no ha vist pràcticament ningú».

En un matx entre dos equips separats per només dos punts, han estat els visitants els que s’han avançat gràcies a un gol de Rubén Cuadra quan encara no s’havia arribat al quart d’hora de joc. Ràpidament, però, Josele ha fet l’empat pel Santboià. El mateix Josele ha vist com se li anul·lava un altre gol just abans d’arribar a la mitja part.

A la segona part els entrenats per Juan Camilo Vázquez han gaudit de diverses ocasions per avançar-se però no les han transformat en gol. Per la seva banda, el Vilanova ha anat conformant-se amb un empat que, al límit del temps reglamentari, ha estat a punt de perdre. Els locals s’haurien emportat la victòria si l’àrbitre no hagués pres la controvertida decisió d’invalidar el segon gol als de Sant Boi en una acció que ha aixecat polseguera.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Alexandre Espinet, Albert Vega (66′ Omar Balde), Daniel Acosta, Kilian García, Javier León; Kevin Sánchez, Buba Jalow, Luis Gaudioso (60′ Sergio López), Roberto Camacho, José Javier Fernández (75′ Pedro Bravo); Josele (75′ Joel Martínez). No utilitzats: Juan Ramon Molina, Jaume Albert i Alex Ruiz.

Vilanova: Javier Martínez, Aleix Semur, Carlos Molina, Rubén Cuadra (75′ Rodrigue Nanitelamio), Jessy Mulenda, Mohamed El Ouahabi, Karim Diakho, Juan José Capricondo, Toño Jiménez, Oriol Codina (54′ Yao Amegnaglo) i Víctor Morillas (75′ Víctor Morillas).

Gols: 0-1 Rubén Cuadra 14′, 1-1 Josele 18′

Recomanacions personalitzades