L’empresa santboiana Peestickers aconsegueix un premi per la seva innovació

Un nou sistema perquè els nens deixin d’utilitzar els bolquers de l’empresa de Sant Boi Peestickers aconsegueix guanyar un dels Premis Innovació de l’empresa Carrefour.

Un dels dissenys del Pipiyó // Pipiyó

Un dels dissenys del Pipiyó // Pipiyó

La innovació santboiana, reconeguda. L’empresa de Sant Boi Peestickers ha estat la guanyadora dels Premis Innovació de Carrefour en la categoria Universo Bebé. El motiu: un nou sistema per ajudar als infants a deixar d’utilitzar els bolquers.

El nou producte, anomenat Pipiyó, utilitza uns adhesius que canvien de color amb el contacte amb l’orina perquè els nens deixin d’utilitzar bolquers d’una manera més divertida. Aquests adhesius es col·loquen a l’inodor i intenten transformar l’acte d’anar al lavabo en un joc. Hi ha una versió per a nens d’un a tres anys i una altra per a majors de tres anys.

Peestickers es va constituir el 2012 i ja té presència a Europa i Amèrica Llatina. Els seus productes no es redueixen al món infantil i la seva tecnologia ja s’utilitza de manera molt més lúdica en indrets com hotels, bars o restaurants, que és amb el sistema amb que es van popularitzar.

A nivell municipal, l’empresa santboiana ja va recollir una menció especial en la passada edició dels Premis Delta.

Recomanacions personalitzades