Tres empreses santboianes són reconegudes als Premis Delta a les millors iniciatives empresarials

Les empreses de Sant Boi Peestickers, Més que Cookies i Tot begut tot per beure han aconseguit mencions especials a la dotzena edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials que organitzen conjuntament diversos ajuntaments de la comarca.

Els empresaris santboians que han aconseguit una menció als Premis Delta acompanyats del tinent d'alcalde José Ángel Carcelén // Ajuntament de Sant Boi

Els empresaris santboians que han aconseguit una menció als Premis Delta acompanyats del tinent d’alcalde José Ángel Carcelén // Ajuntament de Sant Boi

Els ajuntaments de Sant Boi, Castelldefels, Gavà, El Prat i Viladecans organitzen anualment els Premis Delta per donar suport i reconèixer les noves empreses que suposen una aportació innovadora als diferents municipis. Aquest cop, a la dotzena edició dels guardons, no hi ha hagut cap empresa santboiana entre les que s’han emportat els principals premis però si que s’han donat tres mencions.

A l’apartat de millor iniciativa empresarial la menció especial s’ha entregat a l’empresa Peestickers, que ha desenvolupat un mètode per afavorir que els nens d’un any deixin els bolquers mitjançant l’ús d’adhesius.

En la categoria de millor iniciativa comercial s’han entregat dos mencions especials a nous establiments de la ciutat oberts durant el 2014: Més que Cookies -botiga dedicada a l’elaboració, venda i formació de rebosteria creativa- i Tot begut tot per beure -fabricació i venda de cervesa artesana-.

La gala d’entrega dels premis es va celebrar el passat 19 de març al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat. La millor iniciativa empresarial va ser considerada Ascil Proyectos SL, dedicada al desenvolupament de biofàrmacs i productes biotecnològics a Viladecans. El premi a la millor iniciativa comercial es va entregar a la pastisseria Roca, també de Viladecans.

Recomanacions personalitzades