L’empresariat santboià reconeix la trajectòria de Miquel Garro

Miquel Garro, que ha estat durant diverses dècades al capdavant de l’empresa de materials per a la construcció Garro, ha estat homenatjat al Fòrum Empresarial de Sant Boi. Garro s’ha jubilat i ha traspassat el negoci familiar als Fornesa en una operació que ha sorprès al sector.

Miquel Garro en el moment de recollir el reconeixement acompanyat de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i la directora d'ESADE, Eugenia Bieto // David Guerrero

Miquel Garro en el moment de recollir el reconeixement acompanyat de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i la directora d’ESADE, Eugenia Bieto // David Guerrero

El seu pare, Josep Garro, va fundar l’empresa Garro l’any 1967 i, amb el pas dels anys, el seu fill, Miquel Garro, va agafar les regnes de la companyia familiar dedicada a la venda de materials per a la construcció. El negoci va anar creixent i s’ha consolidat com una empresa referent del sector amb una instal·lació de 16.000 metres quadrats a la carretera Santa Creu de Calafell.

Ara, Miquel Garro, qui ha estat al capdavant de l’empresa durant els últims anys, ha decidit jubilar-se. Per això, l’empresariat de Sant Boi va decidir homenatjar-lo durant la quinzena edició del Fòrum Empresarial de Sant Boi amb l’entrega d’una placa commemorativa de mans de l’alcaldessa, Lluïsa Moret.

Garro va dedicar el reconeixement al seu pare, als seus fills, «a la gent de casa meva», en definitiva. També va tenir paraules per totes les persones que han treballat a Garro durant tots aquests anys: «El més important de Garro han estat els treballadors, entre tots hem fet important la empresa», va assegurar. El seu discurs el va concloure amb una clucada d’ull local: «Sóc santboià i m’estimo molt Sant Boi».

Amb la retirada del món empresarial de Miquel Garro, l’empresa de material per a la construcció ha estat traspassada al grup familiar Fornesa. La premsa especialitzada assegura que la operació ha causat un gran impacte en el sector. Ingrid Fornesa passa a ser la nova consellera delegada de Garro i José Antonio Barrabés el director general.

Recomanacions personalitzades