El Sant Boi guanya el Campionat d’Espanya de beisbol aleví per quarta vegada consecutiva

Nou èxit del planter del Club Beisbol Sant Boi, que ha aconseguit la victòria en el campionat d’Espanya de beisbol en categoria aleví. 

Imatge dels campions d'Espanya // CBS SAnt Boi

Imatge dels campions d’Espanya // CBS Sant Boi

El CBS Sant Boi ha aconseguit la primera posició en el Campionat d’Espanya de beisbol aleví, disputat el passat cap de setmana a València. És la quarta vegada consecutiva que l’equip santboià aconsegueix la victòria en aquesta competició.

L’equip entrenat per Àngel Muñoz i Juan Rodríguez ha superat al CB Barcelona a la gran final per un resultat de 9 a 6 en un matx on el rival ha posat les coses molt complicades. Les grans actuacions defensives dels germans David i Toni Cortés i de Samuel Salas en el short stop i un home run de Marc Rodríguez, escollit millor jugador del torneig, han estat clau per aconseguit el títol.

Recomanacions personalitzades