La UE Santboiana comença la temporada de rugbi contra l’Alcobendas

Dissabte 19 a les 17 hores la UE Santboiana rep l’Alcobendas per començar la temporada de rugbi. La principal novetat és el nou entrenador, Michael Broad. 

La UE Santboiana durant la pretemporada // UE Santboiana

La UE Santboiana durant la pretemporada // UE Santboiana

Amb l’objectiu de millorar respecte a la temporada passada, on van quedar segons en la màxima categoria estatal, la Unió Esportiva Santboiana comença la temporada de rugbi contra l’Alcobendas Rugby Club. El primer partit serà dissabte 19 a les 17 hores a l’estadi Baldiri Aleu de Sant Boi.

La principal novetat per part dels santboians és la presència d’un nou entrenador. Un tècnic experimentat, l’australià Michael Broad, s’ha fet amb les regnes d’un equip amb incorporacions com el centre australià Steve Castle, el mig de melé-arrier Alberto Millán i el primera gironí Jaume Genebat. En l’apartat de baixes, Neil Chívers, Ki Anufe i Romu Lauret són les més significatives. El grup dels jugadors, doncs, continua.

Durant la pretemporada, el nou cos tècnic ha fet entrenar junts els equips A i B per tal de «desenvolupar els mateixos conceptes rugbístics i flexibilitzar les convocatòries del sènior A i B segons les necessitats dels equips», segons expliquen des del club. El curs comença «amb moltes expectatives per la continuïtat de joc i jugadors». És possible que alguns jugadors d’edat juvenil tinguin minuts. L’equip estrenarà equipació de forma oficial, que es podrà adquirir a la botiga de l’entitat.

Recomanacions personalitzades