El minut a minut del ple extraordinari del mes de juny

dSantBoi t’ha explicat el ple extraordinari del divendres 26 de juny des de la sala de sessions de l’Ajuntament. Ara pots consultar el resum a partir dels tuits. S’incorporen els comentaris realitzats per regidors i grups polítics utilitzant l’etiqueta #plesantboi.

El primer ple municipal del nou mandat ha servit per constituir les comissions informatives, la junta de portaveus i els grups municipals del plenari. Temes organitzatius als quals també s’ha sumat la votació dels salaris dels regidors de govern municipal i de l’oposició, així com la representació de l’Ajuntament a organismes supramunicipals com l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Prèviament s’ha celebrat una junta general extraordinària de CORESSA i CLAUS per traspassar actius i competències entre ambdues empreses per adaptar-se a la LRSAL.

Recomanacions personalitzades