La Torre de Benviure es converteix en una cort medieval per una nit

El Museu de Sant Boi organitza una vetllada medieval aquest dissabte 27 de juny a la Torre de Benviure. L’activitat comptarà amb música, dansa i espectacles de malabars, a més de visites guiades i tallers familiars.

Després de celebrar el festival romà Ludi Rubricati, el Museu de Sant Boi torna a difondre el patrimoni històric de la ciutat manera festiva amb la Nit Medieval. L’escenari serà la Torre de Benviure, que per una nit es transformarà en una cort medieval inspirant-se en les vetllades de lèpoca. Hi haurà música, dansa, malabars i, fins i tot, una actuació d’una joglaressa en directe.

La Nit Medieval també servirà per organitzar diferents visites guiades a la torre de Benviure. A més s’organitzaran tallers que recrearan el dia a dia de les persones que vivien en l’època medieval, sobretot al voltant de la vestimenta que portaven.

Des del Museu de Sant Boi consideren que aquesta vetllada es una oportunitat d’apropar el patrimoni històric del Museu de Sant Boi a tota mena de públic i d’una manera lúdica i festiva.

Recomanacions personalitzades