Mohamed Agouzal i Jackeline Gómez guanyen la 30a Cursa Popular Vila de Sant Boi

La trentena edició de la Cursa Popular Vila de Sant Boi ha comptat amb la participació de més de 900 persones. Mohamed Agouzal, en categoria masculina, i Jackeline Gómez, en categoria femenina, han estat els guanyadors de l’open de 10 quilòmetres.

Moment de la sortida de la 30a Cursa popular Vila de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

Moment de la sortida de la 30a Cursa popular Vila de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

L’open de 10 quilòmetres de la 30a Cursa Popular Vila de Sant Boi va comptar amb 749 participants. Mohamed Agouzal, amb 34 minuts i 12 segons va ser el guanyador en la categoria masculina, seguit de Carles Montllor (34′ 15″) i Rubén Castro (34′ 31″). En categoria femenina la gaunyadora va ser Jackeline Gómez amb un temps de 41 minuts i 51 segons. Van completar el podi Fátima Aquaj (43′ 25″) i Mar Carrizosa (43′ 31″).

La trentena edició de la cursa popular va comptar en total amb més de 900 participants sumant les curses kids a le que van participar prop de 200 nens.

La cursa, organitzada pel Club Atletisme Sant Boi, va tenir la sortida i l’arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda i va passar per l’interior del Parc Sanitari Sant Joan de Déu en un nou gest de trencar barreres i estigmes socials.

 

Recomanacions personalitzades