David Bustamante i Falete, caps de cartell de la Festa Major 2015

Els dies 15, 16, 17 i 20 de maig té lloc una nova edició de la Festa Major. En l’apartat musical destaquen David Bustamante, Falete, Els Catarres, Joan Dausà i els santboians Trau. S’incrementa l’oferta d’activitats pel públic familiar durant els dies de Festa Major i el Mag Lari finalment farà sessió doble al exhaurir-se les entrades.

faleteLa Festa Major 2015 ho aposta tot a la música més popular, presentant com a concert estrella de David Bustamante, el cantant sorgit d’Operación Triunfo fa més de 10 anys. També forma part del programa d’activitats Falete.

Altres noms propis que passaran per Sant Boi aquesta setmana són Els Catarres i Joan Dausà. Completen l’oferta musical els santboians Trau, premi Sona 9 del 2014, l’Orquestra Plateria, Miquel Campello, cantant d’El Bicho, Sra. Tomasa, i la cantant de Ciutat Cooperativa, Carmen Doorá, que estrena nou disc.

Activitats familiars

Enguany l’oferta per a tots els públics té un protagonisme especial, amb l’accent posat en les activitats adreçades a un públic familiar. S’incrementa l’oferta diürna «amb l’objectiu que no tot es concentri al vespre i a la nit amb els concerts i balls habituals, sinó que hi hagi ambient de festa al llarg del dia», segons indiquen des de l’Ajuntament.

La Fira del Joc i l’Aventura creix i incorpora nous continguts. Serà un espai permanent d’activitats familiars al parc de la Muntanyeta on, a més de les activitats d’altres anys, hi haurà espectacles de 30 minuts de durada per als infants dins d’una carpa anomenada «Passeu, passeu…» i una miniescola de circ pels més petits.

L’oferta familiar s’arrodoneix amb una nova edició de Daltabaix, on nens i nenes de diferents escoles de música ocuparan els carrers i realitzaran interpretacions musicals.

Màgia i teatre

L’actuació del Mag Lari, anunciada fa mesos dins del programa d’arts escèniques, ha obtingut molt bona resposta per part de la ciutadania. Tanta que les entrades per diumenge 17 a les set de la tarda es van exhaurir i s’ha programat una nova funció pel mateix dia a les 12 del migdia a Can Massallera.

Pel mateix escenari també passarà l’obra de teatre «El crèdit», una producció dirigida per Sergi Belbel, amb Jordi Boixaderas i Jordi Bosch.

Piromusical per tancar

Com és habitual, la Festa Major posarà el seu punt i final amb el tradicional piromusical al parc de la Muntanyeta. Serà el dimecres 20 de maig.

Recomanacions personalitzades