El menjador laboral del Benito Menni obté una certificació de cuina mediterrània

El menjador laboral del complex assistencial en salut mental Benito Menni ha obtingut la certificació AMED de cuina mediterrània. El reconeixement acredita que el menjar que s’ofereix al centre està vinculat al model saludable d’alimentació tradicional mediterrània.

amedLa certificació AMED identifica els establiments promotors de l’alimentació mediterrània amb l’objectiu de mantenir i fomentar aquest tipus d’alimentació en l’àmbit de la restauració col·lectiva, acreditant així que es reuneixen unes característiques concretes vinculades al model d’alimentació mediterrània per garantir que els clients poden menjar saludablement fora de casa.

Aquest mes de març s’ha entregat el reconeixement al menjador laboral del complex assistencial en salut mental Benito Menni de Sant Boi. El centre ha celebrat el reconeixement assegurant que «vol contribuir al fet que menjar fora de casa per raons laborals es pugui dur a terme de forma saludable, així com a mantenir les bases de la cuina mediterrània, font de salut».

L’acreditació implica que en el menjador del Benito Menni s’ofereixen plats tradicionals elaborats amb mètodes de cocció mediterrània. també assegura que es pot triar entre diverses opcions, que hi ha presència diària de verdures, llegums i fruita variades, que s’ofereix peix i carn magra, algun aliment integral com el pa, que s’utilitza l’oli d’oliva per amanir i l’oli de gira-sol alt oleic per cuinar, entre altres condicions de cuina saludables.

Recomanacions personalitzades