La 16a Carxofada s’ajorna una setmana per la previsió de pluges

La celebració de la setzena edició de la Carxofada s’ha ajornat al proper diumenge 29 de març degut a la previsió de pluges per aquest cap de setmana. Els tiquets podran ser utilitzats una setmana després o retornats.

Per evitar que a última hora la Carxofada quedi aigualida com ha passat en altres edicions, els organitzadors s’han curat en salut i han decidit ajornar la 16a Carxofada al proper diumenge 29 de març davant la previsió meteorològica de pluges per aquest cap de setmana.

Segons informen els organitzadors, les persones que hagin adquirit tiquets per a les degustacions els podran utilitzar igualment el proper diumenge. Aquelles persones que els vulguin retornar ho podran fer presencialment al mateix lloc on el van comprar. Si la compra es va fer per internet, Ticketmaster ha avisat als compradors del canvi de data i de la possibilitat de devolució.

Recomanacions personalitzades