El nou Mercat de la Muntanyeta tindrà 27 espais comercials

L’Ajuntament i la comunitat de titulars del mercat han signat un conveni de col·laboració per començar les obres d’ampliació i millora del Mercat Centre-Muntanyeta. La reforma, que començarà a l’estiu, tindrà un cost de 3,5 milions d’euros i servirà per fer nou espais comercials més i instal·lar l’oficina de la Policia Nacional per fer-se el DNI.

Recreació del nou Mercat Centre-Muntanyeta // Ajuntament de Sant Boi

Recreació del nou Mercat Centre-Muntanyeta // Ajuntament de Sant Boi

Pas endavant en la reforma del Mercat Centre-Muntanyeta amb la signatura del conveni de col·laboració entre la comunitat de titulars del mercat i l’Ajuntament de Sant Boi. El projecte servirà per deixar l’equipament amb 27 espais comercials, 9 més dels 18 que té actualment. «La finalitat de l’actuació és modernitzar el mercat i dinamitzar la seva activitat comercial» indiquen des del consistori a través d’un comunicat.

A més, s’instal·larà una nova oficina d’expedició del DNI i passaports de la Policia Nacional a l’interior del mercat, traslladant la oficina que actualment es troba al Palau de Marianao. «Serà un element que donarà centralitat a l’equipament comercial», apunten des de l’Ajuntament. També s’ampliarà i reformarà totalment el supermercat de l’empresa Lidl. D’aquesta darrera part de les obres es farà càrrec la propia empresa interessada.

Les obres començaran aquest estiu i està previst que tinguin un any de durada. El pressupost total de la reforma és de 3,5 milions d’euros aproximadament que es costejaran amb la comercialització dels nous locals i parades i amb una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, a més de l’aportació de l’empresa privada, xifrada en 650.000 euros.

Recomanacions personalitzades