Un negoci de Sant Boi es converteix en protagonista a Amazon.es

La multinacional es fixa en el cas de l’empresa Productos Licenciados per fer un reportatge a la seva pàgina web. Durant un mes, el negoci de Sant Boi serà protagonista a la portada d’Amazon com un exemple d’èxit.

Jordi Pont, propietari de "Productor Licenciados" // Amazon.es

Jordi Pont, propietari de «Productor Licenciados» // Amazon.es

La multinacional del comerç online Amazon ha escollit una petita empresa de Sant Boi per fer-la protagonista de la seva pàgina web. Durant un mes el negoci santboià Productos Licenciados, dedicat a les joguines i regentat per Jordi Pont, apareixerà a les pantalles de milions d’usuaris quan consultin la pàgina principal de la popular botiga online.

Productos Licenciados aconsegueix un «85% de la facturació venent productes a clients europeus» des de Sant Boi a través d’Amazon, i és per això que s’han volgut fixar en la seva història. Ara milions de visitants podran conèixer aquesta empresa santboiana que va adaptar la papereria familiar de tota la vida en un negoci d’èxit venent a través d’internet.

L’any 2012 va ser quan Pont, després d’un viatge a la Xina, va començar a treballar amb Amazon a través del seu marketplace. Poc a poc, l’emprenedor santboià s’ha convertit en un dels venedors de joquines de més èxit d’Amazon, venent arreu del món des del seu establiment al centre de la ciutat. El passat Nadal va multiplicar per 10 la facturació d’un mes normal, superant el seu propi rècord.

«És molt gratificant adonar-se de què estàs ajudant a persones a trobar productes que no poden aconseguir en cap altre lloc», assegura Pont. «Això ens ajuda a continuar treballant», explica l’empresari que actualment té tres persones en plantilla i es planteja ampliar el nombre de treballadors.

Recomanacions personalitzades