El Museu de Sant Boi i l’empresa Avant Grup renoven el distintiu de qualitat turística SICTED

El Museu de Sant Boi ha renovat el distintiu de qualitat turística SICTED que va obtenir per primer cop l’any passat. L’empresa de transport turístic Avant Grup, amb seu a la ciutat, també ha renovat el segell de qualitat.

El Museu de Sant Boi va rebre el distintiu de qualitat turística SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació) per primer cop l’any passat i ara l’ha tornat a aconseguir. A banda del Museu, l’empresa de transport turístic Avant Grup, amb seu a la ciutat, també l’ha renovat.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat es va incorporar al SICTED l’any 2007 amb la intenció d’ajudar a la coordinació del sector públic i privat a la comarca, a més d’impulsar la bona imatge del territori.  Amb el Museu de Sant Boi i Avant Grup són 36 les empreses i serveis del Baix Llobregat que han merescut enguany aquest distintiu, atorgat a la comarca pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Tres dels 36 premiats l’han obtingut aquest any per primer cop, entre ells la Cripta Gaudí de la Colònia Güell a Santa Coloma de Cervelló.

Representants dels organismes i empreses premiats amb el segell SICTED a la Casa Llotja de Mar // Ajuntament de Sant Boi

Representants dels organismes i empreses premiats amb el segell SICTED a la Casa Llotja de Mar // Ajuntament de Sant Boi

L’acte de lliurament de la distinció va tenir lloc el dimecres 17 de febrer a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, coincidint amb el desè aniversari de la implantació d’aquest segell de qualitat a la província de Barcelona.

Al conjunt d’Espanya, el distintiu SICTED està implantat en 183 destinacions i ha distingit més de 4.500 empreses i serveis. A Catalunya són 514 les empreses i serveis reconeguts pel SICTED i 16 destinacions.

 

Recomanacions personalitzades