Detingut el traficant de drogues que va atropellar un home a la plaça Catalunya

Els Mossos d’Esquadra han detingut el veí de Sant Boi de Llobregat que va intentar assassinar una persona a la plaça Catalunya atropellant-la amb el cotxe. En el moment de la detenció tenia dos quilograms d’haixix i quinze grams de cocaïna al seu domicili.

Haixix, cocaïna, telèfons, diners i estris requisats a la casa del detingut // Mossos d'Esquadra

Haixix, cocaïna, telèfons, diners i estris requisats a la casa del detingut // Mossos d’Esquadra

Agents del Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Boi de Llobregat van detenir el passat dijous 26 de febrer un home de 29 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Boi de Llobregat, com a presumpte autor de l’atropellament d’un home a Sant Boi.

Els fets es remunten al mes de setembre de l’any passat, quan un home va ser atropellat de forma voluntària després de discutir amb una gran intensitat amb un altra persona a la plaça Catalunya de Sant Boi. La víctima d’aquest intent d’assassinat va informar a la policia que havia estat atacada per un conegut que li subministrava droga des de feia un temps.

Els Mossos de la comissaria de Sant Boi van començar a investigar el cas i van establir un operatiu de vigilància que els va permetre comprovar com aquest home marroquí traficava amb haixix i cocaïna a Sant Boi. Mesos després han efectuat la detenció amb un operatiu que ha inclòs la detenció d’aquesta persona que tenia dos quilograms d’haixix, quinze grams de cocaïna, diversos estris per manipular les drogues i 2.500 euros en efectiu a casa seva. També tenia dos ordinadors portàtils i un gran nombre de telèfons mòbils.

El detingut comptava amb antecedents per diferents delictes. Ha passat a disposició judicial i s’ha decretat el seu ingrés a presó com a presumpte autor d’un homicidi dolós en grau de temptativa i un delicte contra la salut pública.

Recomanacions personalitzades