Sant Boi aprofita el Dia de la Dona per retre homenatge a les mestres i professores

Les mestres i professores seran les principals protagonistes de la celebració del Dia Internacional de la Dona aquest 2015 a Sant Boi. L’acte central serà una xerrada de Marina Subirats el dijous 5 de març.

Ángels Silva, professora de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

Ángels Silva, professora de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

El 8 de març, Dia Internacional de la Dona, arriba a Sant Boi amb un ventall d’activitats ben diverses. L’acte central serà un homenatge a les mestres i professores santboianes. El reconeixement públic a aquestes dones es farà el 5 de març a les 18.30 hores a l’escola Antoni Gaudí. Marina Subirats, catedràtica de Sociologia per la UAB i doctora en Filosofia i Lletres, bé realitzarà una conferència titulada «El dret a l’educació, peça clau per a la igualtat».

El mateix dia es farà l’ofrena floral al monument de la Dona Treballadora i la lectura del manifest del 8 de març tot just abans de la xerrada de Subirats. El manifest també serà llegit divendres 6 a la plaça de l’Ajuntament ja que el 8 de març aquest cop cau en diumenge.

La celebració es completarà amb un ampli ventall de més d’una vintena d’actes a la ciutat coordinats pel Consell Municipal de les Dones i organitzats per entitats, sindicats i alguns partits polítics. Prèviament, el dimecres 4 es torna celebrar el tradicional dinar intercultural organitzat per l’Associació de Dones El Farah i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat amb la col·laboració del Consell Municipal de les Dones. Serà a Can Massallera i el preu són 3 euros.

Recomanacions personalitzades