La sensibilització sobre la neteja queda en mans de Superboi

L’Ajuntament ha posat en marxa una campanya de sensibilització entre les accions per millorar la neteja a Sant Boi. Superboi és el nom del personatge infantil que tracta d’implicar als nens i a la resta de la ciutadania en l’objectiu d’acabar amb la brutícia a l’espai públic.

Imatge de la campanya de Superboi // Ajuntament de Sant Boi

Imatge de la campanya de Superboi // Ajuntament de Sant Boi

Superboi és el protagonista de la campanya amb la que l’Ajuntament de Sant Boi tracta de sensibilitzar a la ciutadania en el marc del conjunt d’accions impulsades per millorar la neteja i la conservació de l’espai públic. La missió del personatge imaginari és implicar a tothom en l’objectiu de mantenir neta la ciutat assenyalant i denunciant les conductes que embruten els carrers de la ciutat.

El superheroi té com a missió a la Terra fer de Sant Boi un lloc millor adoptant diverses formes, entre elles les d’un dit. Superboi es pot descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament i també es distribuirà a les escoles i esplais de la ciutat.

Els nens i nenes, que el poden retallar i portar-lo al dit, són els destinataris principals de la campanya però la idea és fer arribar el missatge de corresponsabilitat col·lectiva sobre la neteja i el civisme a tota la ciutadania.

En els propers mesos també es faran diverses activitats al voltant de Superboi: un photocall, un concurs de còmics, una festa infantil de superbois i una campanya de fotodenúncies. La primera de les accions ha estat una petició de col·laboració a la ciutadania per posar veu al superheroi fent-li arribar missatges amb propostes de frases o expressions que l’ajudin a fer de Sant Boi una ciutat més neta.

Recomanacions personalitzades