Un lladre multireincident acumula set detencions per robatoris amb força en un mes

Els Mossos d’Esquadra han detingut una vegada més un home de 45 anys per robatoris amb força en establiments comercials de Sant Boi de Llobregat. El lladre ha estat detingut set vegades en el que portem d’any per robatoris a la ciutat i acumula 20 antecedents policials.

Havia estat detingut en sis ocasions en el que portem d’any i divendres va ser arrestat per setena vegada. El lladre multireincident havia robat aquest cop un establiment comercial amb força i a l’interior d’un vehicle. Es tracta d’un home de 45 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Boi de Llobregat, segons han informat els Mossos d’Esquadra.

A més de les set detencions a Sant Boi en el que portem d’any, el detingut acumula un total de 20 antecedents policials. Davant la seva reiterada activitat delictiva, la Mesa de Coordinació Policial de Sant Boi va acordar posar en marxa un dispositiu conjunt de seguretat ciutadana per eradicar la situació. En l’operatiu han treballat conjuntament Mossos d’Esquadra i Policia Local de Sant Boi.

Tres dels robatoris que se l’atribueixen al detingut els va cometre acompanyat de la seva parella sentimental, una dona de 29 anys, nacionalitat espanyola i també veïna de Sant Boi de Llobregat. Tots dos van consumar els delictes en el mateix radi de població i en dies consecutius.

L’home ha passat el cap de setmana en dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial.

Recomanacions personalitzades