1.600 famílies de Sant Boi han rebut ajuts per pagar el rebut de l’aigua

El Fons de Solidaritat d’Agbar ha concedit 1.598 ajut a famílies de Sant Boi amb dificultats econòmiques. L’import global atorgat per la companyia d’aigües ascendeix a més de 90.000 euros només a la ciutat.

Factura d'Aigües de Barcelona // Ajuntament de Sant Boi

Factura d’Aigües de Barcelona // Ajuntament de Sant Boi

Aigües de Barcelona (Agbar) aplica una bonificació a la quota de servei i al consum de les factures durant un període de quatre mesos -excloent impostos i altres taxes- amb un límit màxim de 100 litres per persona i dia. En total, el Fons de Solidaritat d’Agbar ha concedit 1.598 ajuts a famílies de Sant Boi amb dificultats econòmiques.

Els beneficiaris de l’ajut els gestiona l’Ajuntament de Sant Boi mitjançant els seus serveis municipals i són escollits en funció de la seva vulnerabilitat. L’any 2012 es va signar un conveni en aquest sentit i l’empresa del servei d’aigües està adherida al Pacte Local per la Inclusió de Sant Boi de Llobregat.

L’import destinat a aquestes aportacions a famílies de Sant Boi ascendeix a 90.300 euros. En el conjunt dels municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Agbar ha concedit un total de 28.000 ajuts per facilitar l’accés al consum bàsic d’aigua als habitatges.

Recomanacions personalitzades