El Concert de la Candelera omple Cal Ninyo amb l’actuació d’A4cordes

L’orquestra A4cordes aconsegueix omplir el Teatre de Cal Ninyo en el concert de la Candelera. Òmnium, entitat organitzadora del concert, diu que vol recuperar la «música clàssica al poble».

Cándido Rodríguez dirigint l'actuació // Maria Rubio

Cándido Rodríguez dirigint l’actuació // Maria Rubio

Diumenge 8 de gener a la tarda el teatre de Cal Ninyo es va omplir de gom a gom amb motiu del Concert de la Candelera, organitzat per Òmnium Cultural de Sant Boi de Llobregat i amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’orquestra de cambra A4cordes sota la batuta de Cándido Rodriguez, va interpretar un repertori molt ampli que va començar pel barroc i va tancar amb la banda sonora de la popular sèrie de televisió Joc de Trons. «Volem recuperar aquesta celebració com la cita anual de la música clàssica al poble», explica Herminio Gámez, membre d’Òmnium Cultural a Sant Boi.

L’acte va finalitzar amb un breu parlament de la regidora de Cultura, Montserrat Mirabent, i amb la projecció del vídeo promocional de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per l’habitatge contra els desnonaments i la pobresa energètica amb un punt de signatures a la sortida de la sala de concerts.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Recomanacions personalitzades