La Fundació Ordesa dóna 250.000 euros a sis projectes relacionats amb la infància

La Fundació Ordesa, lligada a l’empresa Ordesa amb la seva seu central a Sant Boi, ha lliurat ajudes a sis projectes destinats a atendre a la infància més desfavorida. Entre aquests hi ha la construcció del nou hospital de dia de l’hospital Sant Joan de Déu a Esplugues.

La dotzena edició dels Ajuts Ordesa corresponents al 2014 atorgades per la Fundació Ordesa s’han destinat a sis projectes per millorar la qualitat de vida dels nens, la salut i la nutrició de la població infantil sense recursos. La Fundació Ordesa, de l’empresa de productes d’alimentació infantil, ha destinat un total de 250.000 euros als sis projectes escollits i a la donació de 20 tones d’aliments infantils entre diverses entitats socials espanyoles dedicades a l’atenció de famílies sense recursos.

Entre els projectes que rebran les donacions hi ha la construcció del nou hospital de dia de l’hospital Sant Joan de Déu a Esplugues de Llobregat. La resta són projectes internacionals: un menjador social per a nens malnodrits a Kenya; un projecte per a la millora de l’atenció infantil i maternoinfantil a Moçambic; l’àrea de pediatria i matern infantil de l’hospital San Jose Widikum del Camerun; el projecte «Part i naixement segur» a Ghana de la fundació Anesvad; i la millora de l’assistència pediàtrica als barris perifèrics de Bissau promoguda per l’associació AIDA.

Representants dels projectes guanyadors dels ajuts de la Fundació Ordesa a la seu de l'empresa // Ajuntament de Sant Boi

Representants dels projectes guanyadors dels ajuts de la Fundació Ordesa a la seu de l’empresa // Ajuntament de Sant Boi

L’acte de lliurament dels ajuts va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, a la seu de l’empresa Ordesa a Sant Boi.

Recomanacions personalitzades