La biblioteca Jordi Rubió i Balaguer incorpora dispositius de lectura per a persones amb discapacitat visual

Els ebooks adaptats a persones amb discapacitat visual ja estan disponibles a la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. Es poden demanar al Centre d’Informació de la Discapacitat i inclouen un catàleg de novel·les clàssiques lliures de drets d’autor.

Un dels llibres electrònics // Ajuntament de Sant Boi

Un dels llibres electrònics // Ajuntament de Sant Boi

La biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat ha incorporat nou llibres electrònics adaptats a persones amb discapacitat visual o problemes importants de visió.

Aquest ebooks, aconseguits gràcies a un conveni amb l’ONCE, permeten adaptar el cos de la lletra a les necessitats de les persones amb problemes visuals. Aquests dispositius es presten amb novel·les clàssiques lliures de drets d’autor descarregades i es poden sol·licitar al Centre d’Informació de la Discapacitat de la biblioteca.

Les seves condicions d’ús són les mateixes que per a la resta de documents de la biblioteca i per utilitzar-lo cal signar un compromís de responsabilitat de bon ús.

La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer és la seu del Centre d’Informació de la Discapacitat de Sant Boi (CID), que disposa d’un fons documental especialitzat en l’àmbit de la discapacitat, entre altres recursos. Els documents pertanyents a aquest fons estan senyalitzats amb una icona.

Recomanacions personalitzades