Els diables de Casablanca celebren el seu 25è aniversari amb un espectacle de foc durant la Puríssima

La colla dels diables de Casablanca està d’aniversari aquest 2014. Fa 25 anys que van néixer i han aprofitat la Fira de la Puríssima per celebrar-ho amb un gran espectacle de foc i ball acompanyats de més d’un miler de santboians.

Els dracs van donar voltes llençant foc i petards // Maria Roda

Els dracs van donar voltes llençant foc i petards // Maria Roda

Els diables de Casablanca, entitat de cultura popular que celebra aquest any el seu 25è aniversari, van omplir de foc i ritme l’amfiteatre del Parc de la Muntanyeta el dissabte al vespre. Tot i el fred, més d’un miler de santboians no es van voler perdre l’espectacle que la colla havia preparat per celebrar aquest aniversari coincidint amb la Fira de la Puríssima. Amb els ritmes de la colla de percussió de fons, coets, petards, malabars, besties i diables van ballar i van oferir un espectacle al qual el públic va respondre amb aplaudiments constants.

L’any 1989 es va fundar els diables del barri de Casablanca, i actualment tenen seccions de cremadors, de tabalers i de malabars. Durant l’actuació es van poder veure les seves besties de foc; el drac Peta, el Chiki, el drac Rubricatus i el toro de foc. Aquesta entitat santboiana ha portat el foc més enllà de les nostres fronteres i durant aquests anys han fet actuacions i correfocs a Extremadura, Huesca, Cuenca i fins i tot a Rússia.

Recomanacions personalitzades