El procés participatiu del 9 de novembre comptarà amb cinc punts de votació a Sant Boi

Els santboians que vulguin participar en el procés participatiu del 9 de novembre promogut per la Generalitat sobre el futur polític de Catalunya ho podran fer a cinc punts de la ciutat. Els cinc instituts públics de secundària s’habilitaran per acollir les urnes durant tot el diumenge.

Tu hi participes, tu decideixes és el lema triat per la Generalitat per animar a tothom a votar el 9N.

Tu hi participes, tu decideixes és el lema triat per la Generalitat per animar a tothom a votar el 9N

Els ciutadans de Sant Boi que vulguin votar el proper diumenge 9 de novembre hauran d’anar a l’institut de secundària públic que tinguin més a prop de casa seva.

Les urnes del procés participatiu organitzat per la Generalitat estaran situades als cinc instituts públics d’educació secundària que existeixen a la ciutat. Així, a Sant Boi es podrà votar als instituts Itaca, Marianao, Rafael Casanova, Rubió i Ors i Camps Blancs.

Segons informa el govern català, podran votar a la nova cita totes aquelles persones majors de 16 anys amb residència a Catalunya.Per participar s’haurà de presentar el DNI vigent (no és vàlid el resguard del DNI en tràmit, atès que no hi apareix la fotografia). Caldrà que el vot s’efectuï a l’institut indicat i en el municipi que consta al document d’identitat.

La votació serà gestionada per voluntaris, que portaran a terme diferents tasques de suport durant la jornada que els hi estan sent assignades durant aquests dies. El personal voluntari mobilitzat per al 9N pot exercir les funcions de president/a de la mesa, vocal de la mesa, gestor/a de mesa, coordinador/a del procés de participació i també pot ser suplent.

Recomanacions personalitzades