La UNED incorpora el grau de Pedagogia a Sant Boi

La Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) augmenta la seva oferta aquest curs a Sant Boi amb un grau de Pedagogia que fins ara s’oferia a Barcelona. Es preveu la matriculació d’unes 250 persones al nou grau. Les inscripcions estaran obertes fins al 21 d’octubre. 

Estudiants de la UNED a L'Olivera // Ajuntament de Sant Boi

Estudiants de la UNED a L’Olivera // Ajuntament de Sant Boi

L’oferta de titulacions de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) a Sant Boi de Llobregat augmenta aquest curs amb un grau de Pedagogia. Aquesta titulació s’oferia fins l’any passat al centre de la UNED al barri de Les Corts de Barcelona i ara s’ha traslladat a Sant Boi per cobrir la demanda existent al nostre entorn.

El nou curs disponible a la ciutat es suma al grau de Psicologia i el d’Educació Social, del mateix àmbit que el nou de Pedagogia. També es mantenen les titulacions de Ciències Ambientals i Història de l’Art i els estudis de llengua anglesa del Curs Universitari d’Idiomes a Distància (CUID). L’oferta educativa de la UNED a Sant Boi es completa amb els cursos de preparació d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys i amb les classes de la UNED Sènior, adreçades a majors de 55 anys.

L’any passat hi havia 1.054 persones matriculades als diferents estudis universitaris de la UNED a Sant Boi. La xifra podria augmentar aquest curs ja que es preveu la matriculació d’unes 250 persones al nou grau de Pedagogia. La matricula restarà oberta fins al 21 d’octubre. En el cas dels idiomes el període de matriculació s’allarga fins al 4 de novembre.

Amb la incorporació del nou grau de Pedagogia, L’Olivera -l’edifici municipal que és seu dels estudis universitaris a la ciutat- es consolida com el centre de referència metropolità dels ensenyaments semipresencials i a distància de la UNED en l’àmbit de les ciències socials i de la salut.

Recomanacions personalitzades