Es prorroga el conveni per al transport adaptat entre el Consell Comarcal i deu municipis del Baix Llobregat

El Consell Comarcal i 10 ajuntaments del Baix Llobregat, entre els quals es troba el de Sant Boi, aproven prorrogar el conveni per al transport adaptat fix i esporàdic per a persones amb mobilitat reduïda. Unes 380 persones de la comarca es beneficien diàriament d’aquest servei.

Cadira de rodes adaptada pels cotxes // Consell Comarcal

Cadira de rodes adaptada pels cotxes // Consell Comarcal

La Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Llobregat ha aprovat la pròrroga pel 2014 del conveni per al transport adaptat fix i esporàdic  per a persones amb mobilitat reduïda amb un total de 10 ajuntaments, entre ells el de Sant Boi. Els altres municipis inclosos són Castelldefels, Cornellà de Llobregat. Esplugues de Llobregat, El Prat de Llobregat, Gavà, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Viladecans.

El servei de transport adaptat fix i esporàdic està pensat per a persones amb mobilitat reduïda o amb necessitat d’acompanyant que no poden fer ús normal del transport públic i que s’han de desplaçar, ja sigui de manera habitual o puntual.

Diàriament, amb el transport adaptat fix, que es presta per part del Consell Comarcal des del 1992, es transporten aproximadament 380 persones que van a diferents destinacions dins dels mateixos ajuntaments amb els quals s’ha prorrogat el conveni, així com a Barcelona, Badalona i l’Hospitalet de Llobregat. Amb el transport adaptat esporàdic, que es va iniciar el 2006, es dona servei a unes 300 persones, que poden utilitzar-lo, amb demanda prèvia, de forma puntual i individualitzada.

Recomanacions personalitzades