Els santboians que participin a la “V” de l’11 de setembre s’ubicaran a tocar de la plaça Espanya

Els membres de l’ANC de Sant Boi de Llobregat tenen assignat el tram 38 de la Via Catalana 2014, a la Gran Via de Barcelona, a tocar de la plaça Espanya venint des de l’Hospitalet. El tram és a mig camí entre els barris d’Hostafrancs i la Font de la Guatlla.

La Gran Via de les Corts Catalanes, entre la Campana i plaça Espanya acollirà els independentistes del Baix Llobregat // Google Maps

La Gran Via de les Corts Catalanes, entre la Campana i plaça Espanya acollirà els independentistes del Baix Llobregat // Google Maps

Tots aquells santboians que decideixin participar a la manifestació organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural per la Diada d’aquest 2014 ho hauran de fer, en principi, en un punt determinat: el tram 38.

És l’espai que els organitzadors han reservat per al grup local de l’ANC a Sant Boi de Llobregat, igual com han fet amb la resta d’agrupacions per garantir que es podrà omplir la gran V que està previst dibuixar amb un mosaic omplint la Gran Via i la Diagonal de Barcelona.

El tram 38 és a la Gran Via de les Corts Catalanes, molt a prop de la plaça d’Espanya venint des de l’Hospitalet. El punt és a cavall entre dos barris: la Font de la Guatlla i Hostafrancs, que queden separats precisament per la Gran Via, on s’ubicaran els independentistes que participin a la manifestació de l’11 de setembre.

El tram ocupa l’espai equivalent a una illa de l’Eixample, que és la divisió que s’ha fet per bona part del recorregut d’aquesta manifestació independentista. A continuació d’aquest tram i en direcció a l’edifici de la Campana -un dels tres extrems de la manifestació- hi haurà la resta de poblacions del Baix Llobregat.

Tot i que les inscripcions es poden fer de manera virtual, el grup local de l’ANC a Sant Boi (Sant Boi Decideix Independència – ANC) fa inscripcions presencials a un local del carrer Lluís Castells els dimarts i els dijous de 18 a 21 hores. Allà també venen el pack de samarretes oficials amb el que es finança l’entitat dirigida per Carme Forcadell.

Recomanacions personalitzades