1.200 persones participaran a la 36a Pujada a Sant Ramon

Sant Boi celebra el diumenge 31 d’agost el 78è Aplec de Sant Ramon. La trobada popular coincideix amb la 36a Pujada a Peu, que enguany compta amb 1.200 persones inscrites entre la cursa i la caminada. El pregó de l’Aplec anirà a càrrec de la Comissió del Tricentenari.

cartellaplec14L’indicador més clar de que s’ha acabat l’agost a Sant Boi és l’Aplec de Sant Ramon, que arriba a la seva 78a edició aquest diumenge 31 d’agost.

La jornada s’iniciarà a les 9.30 del matí tant pels caminants com pels corredors. Els que pugin caminant ho faran des de la plaça de l’Agricultura mentre que els corredors i corredores iniciaran la pujada des de la cantonada dels carrers Baldiri Aleu i la ronda Sant Ramon.

A diferència d’altres anys, tant corredors com caminants sortiran a la mateixa hora en direcció a l’ermita de Sant Ramon. En total s’espera la participació de 1.200 persones: 400 corredors i 800 caminants, el límit establert per l’organització.

Els premis de la pujada, organitzada pel Club Atletisme Sant Boi, es lliuraran al voltant de les 10.30 i a continuació tindrà lloc la tradicional missa. A les 12 del migdia serà l’hora del pregó, enguany a càrec de la Comissió del Tricentenari.

A més, durant tot el matí hi haurà instal·lada una exposició dedicada a les aus rapinyaires amb tallers infantils. La festa també inclourà el ball del Mamut de Viladecans i acabarà amb una ballada de sardanes amb la cobla Sabadell.

En motiu d’aquestes activitats esportives i socials, el trànsit de vehicles a motor per la muntanya de Sant Ramon romandrà tancat des de les 11 de la nit del dissabte fins a la 1 del migdia del diumenge.

Recomanacions personalitzades