Detingut un traficant de droga que venia a casa seva i utilitzava un menor per fer-ho al carrer

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un punt de venda de droga en un domicili de Sant Boi. El detingut traficava amb la droga al seu propi immoble però també utilitzava un menor d’edat per fer la venda al carrer. La policia ha intervingut gairebé 3 kg d’haixix i 12 paperines de cocaïna.

Haixix, cocaïna i estris de tall intervinguts pels Mossos d'Esquadra al punt de venda desmantellat // Mossos d'Esquadra

Haixix, cocaïna i estris de tall intervinguts pels Mossos d’Esquadra al punt de venda desmantellat // Mossos d’Esquadra

Un veí de Sant Boi de Llobregat, de 40 anys i de nacionalitat marroquina, ha estat detingut juntament amb un menor d’edat com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Segons expliquen fonts policials, l’home detingut traficava amb haixix i cocaïna al seu propi domicili. En algunes ocasions feia servir al menor d’edat també detingut per realitzar petites vendes a peu de carrer.

La investigació que va donar peu a l’operació policial es va iniciar després que la policia local de Sant Boi tingués constància d’una eventual venda de droga a l’immoble del detingut. Els esbrinaments realitzats de manera conjunta amb els Mossos van acreditar que es venien substàncies estupefaents amb regularitat en el domicili investigat.

La detenció es va produir el dijous 7 d’agost per part dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Boi. En el registre del domicili van intervenir gairebé 3 quilos d’haixix fraccionats en 51 peces. Al mercat negre hauria obtingut un valor aproximat de 4.500 euros. També van trobar 33 grams de cocaïna preparats per ser venuts en 12 embolcalls, en aquest cas amb un valor aproximat de 1.900 euros.

El jutge instructor del cas ha decretat l’ingrés a la presó del detingut major d’edat, al qual ja li constaven diversos antecedents.

Recomanacions personalitzades