El Parc Agrari del Baix Llobregat estrena aplicació mòbil

Una nova aplicació per a telèfons mòbils permet consultar punts de venda de fruites i hortalisses del Parc Agrari del Baix Llobregat, així com restaurants que utilitzen els seus productes. L’app també marca punts d’interès i itineraris al voltant dels camps de conreu.

L'aplicació posa sobre el mapa punts d'interès dels camps de conreu, restaurants i punts de venda dels productes // Parc Agrari del Baix Llobregat

L’aplicació posa sobre el mapa punts d’interès dels camps de conreu, restaurants i punts de venda dels productes // Parc Agrari del Baix Llobregat

L’aplicació mòbil del Parc Agrari del Baix Llobregat representa una nova manera de descobrir i capbussar-se en el rebost de la comarca a través de les fruites i hortalisses que s’hi produeixen al territori. A l’aplicació es pot consultar la oferta de punts de venda on el consumidor pot comprar directament fruites i hortalisses a pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat, així com consultar restaurants que utilitzen productes del territori a la seva cuina. L’aplicació es pot descarregar tant per Android (Google Play) com per iPhone (iTunes).

Amb el GPS del mòbil o la tauleta, l’aplicació del Parc Agrari es converteix en un bon amfitrió per indicar on comprar directament a pagès però també per altres activitats més lúdiques com seguir itineraris que permeten visitar els camps on es conrea el producte i fer una consulta interactiva dels punts d’interès que es troben dins del Parc Agrari o relacionats d’alguna manera amb la seva activitat.

La primera aplicació mòbil sobre la pagesia del Baix Llobregat també permet utilitzar la realitat augmentada i els codis QR associats a diferents elements sobre el terreny -com restaurants- per accedir a continguts multimèdia associats.

El camp a casa

El Parc Agrari del Baix Llobregat també disposa d’un portal anomenat elcampacasa.com des d’on es poden adquirir les fruites i verdures que produeixen els pagesos i les pageses de la zona. Aquesta pàgina web disposa d’un cercador de productes on el consumidor pot escollir el producte que desitja aconseguir, però no només això, sinó que també pot cercar com ha estat produït (convencional, ecològic o producció integrada), el municipi d’on prové i com el vol adquirir. La web indica el mercat o botiga on trobar-los, si es pot comprar a la mateixa explotació agrària o si el fan arribar a casa en el que anomenen cistelles.

Recomanacions personalitzades