El cartell del Mercat d’Art Jove de la Puríssima s’escollirà per concurs

L’Ajuntament de Sant Boi ha convocat un concurs per escollir el cartell anunciador del Mercat d’Art Jove de la Fira de la Puríssima 2014. Les 10 millors imatges formaran part d’una exposició col·lectiva, es penjaran a Facebook i de les 3 més votades el jurat escollirà el cartell guanyador.

El Mercat d'Art Jove és un espai que ja s'ha consolidat a la Fira de la Puríssima // Ajuntament de Sant Boi

El Mercat d’Art Jove és un espai que ja s’ha consolidat a la Fira de la Puríssima // Ajuntament de Sant Boi

El Mercat d’Art Jove promou als joves creadors de Sant Boi durant la Fira de la Puríssima. Enguany, l’Ajuntament dóna un pas mes i també potencia la creació del cartell i la participació de la ciutadania per escollir-lo. Així, la imatge del Mercat d’Art Jove de la Puríssima 2014 serà definida a través d’un concurs amb participació popular i d’un jurat d’experts.

De les imatges que es presentin al concurs, el jurat escollirà les 10 millors imatges valorant aspectes com l’originalitat, la creativitat, la composició, la capacitat comunicativa, l’adequació a la temàtica o la versatilitat per adaptar-se a diferents formats. També es tindrà en compte el currículum de les persones concursants i el fet que resideixin a Sant Boi.

Les 10 imatges escollides pel jurat formaran part de l’exposició col·lectiva del Mercat d’Art Jove i es penjaran a la pàgina de Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi a Facebook. Allà, tothom podrà votar-hi pel cartell que més li agradi i de les tres imatges amb més vots el jurat seleccionarà el cartell guanyador, que obtindrà un premi de 500 euros. S’hi poden presentar joves de 16 a 35 anys residents a Catalunya.

El termini de presentació de les propostes s’iniciarà l’1 de setembre a les 10 del matí i finalitzarà el 18 de setembre a la 1 del migdia. Els originals es podran presentar a l’OMAP de l’Ajuntament, al Servei d’Informació Juvenil El Punt – Factoria Jove de Can Massallera o en línia al correu electrònic elpunt@santboi.cat.

Recomanacions personalitzades