El festival Altaveu rep un premi Enderrock pels seus 25 anys d’història

El festival santboià ha rebut un reconeixement als Premis Enderrock pels seus 25 anys de trajectòria musical. L’Altaveu es considerat com un festival «singular i únic». 

Cartell Altaveu 2014El Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat ha recollit un reconeixement als Premis Enderrock per la seva dilatada trajectòria musical, que ja acumula 25 anys. Segons l’organització d’aquest premis, l’Altaveu és un festival «singular i únic» que durant tots aquests anys ha servit d’escenari per a «les veus consagrades i als artistes joves de l’escena nacional». Els responsables d’atorgar aquest reconeixement argumenten que «l’Altaveu va néixer com a bressol de la cançó d’autor i s’ha convertit en referent del pop i el rock català».

Des de l’organització del festival es mostren «contents i encantats» amb aquest gest. Han rebut el premi en una roda de premsa realitzada a l’Arts Santa Mònica de Barcelona conjuntament amb altres membres del panorama musical català com el Festival Sonar i els segells Houston Party i Blanco y negro.

Recomanacions personalitzades