Xavier Civit ja forma part del Saló de la Fama del beisbol i softbol espanyols

L’exjugador i exentrenador del CBS Sant Boi ha estat reconegut com una de les personalitats més importants d’aquests esports a nivell estatal.

Xavier Civit amb el guardó // Cristina Diestro – Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Xavier Civit, exjugador i exentrenador del CBS Sant Boi, entre altres equips, ja és un nou membre del Saló de la Fama de la Federació Espanyola de Beisbol i Softbol. Abans del Sant Boi-Marlins de Tenerife, corresponent a la Copa del Rei de beisbol, Civit ha rebut un guardó en reconeixement a la seva important trajectòria en el beisbol i en el softbol.

Jesús Lisarri, president de la Federació, li ha entregat l’obsequi. L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la regidora d’Esports, Maria Antonia Barragán, així com membres del club de la seva vida l’han acompanyat en aquest moment tant especial.

Una carrera extensa com a jugador i entrenador

Civit va militar al CBS Sant Boi durant gran part de la seva etapa com a jugador. També va jugar al Montreal Éxpos i al Cleveland Indians en la seva aventura americana. Amb la selecció espanyola va disputar els Jocs Olímpics de Barcelona 92, a més de mundials, europeus i competicions intercontinentals. En total, més de 20 anys als camps.

El 2010 va iniciar la seva carrera d’entrenador, que ha durat gairebé 15 anys. Ha estat en clubs i seleccions de beisbol i softbol, amb els quals ha participat en lligues, copes de la Reina, europeus, preolímpics i mundials sub-18, sub-22 i absolut. El seu últim equip va ser el sènior femení del Sant Boi fins l’any passat, quan va decidir posar punt i final a més de 30 anys de trajectòria entre els terrenys de joc i les banquetes.

Recomanacions personalitzades