Desallotjat un edifici al barri de Casablanca pel col·lapse de la coberta

Els set residents han estat desallotjats provisionalment i sis d’ells han estat reubicats a habitatges d’emergència per l’Ajuntament.

Els Bombers van revisar l’estructura de l’edifici // Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat han desallotjat aquest dijous un edifici del barri de Casablanca a causa del col·lapse de part de la coberta. Segons informen des del cos d’emergències, l’incident es va produir cap a les 2:15 hores de la matinada a la tercera planta de l’immoble i van quedar afectats sis metres quadrats.

Segons informen des de Bombers, l’estructura de la coberta presentava signes de risc i després de revisar tot l’edifici amb l’arquitecte municipal es va procedir a desallotjar als veïns i precintar l’edifici. Al lloc dels fets es van traslladar tres dotacions de Bombers i no s’ha lamentat cap persona ferida.

Reubicats a un habitatge provisional

A l’interior de l’edifici afectat vivien set persones que van ser desallotjades de les seves llars la nit de dimecres a dijous per raons de seguretat. D’aquests set individus, sis són membres de la mateixa família i vivien al pis sinistrat.

Segons informen fonts municipals a Sant Boi Diari, des de l’Ajuntament s’ha proporcionat un habitatge provisional als sis membres de la família i l’altra persona afectada ha rebutjat l’ajuda municipal en disposar d’un lloc on quedar-se fins que es normalitzi la situació.

Recomanacions personalitzades