Judith Corachán acaba quarta al Triatló de Zarautz

L’esportista de Sant Boi de Llobregat, vigent campiona d’Espanya de llarga distància, frega el podi a la localitat guipuscoana.

Imatge d’arxiu // Cedida per Judith Corachán

Judith Corachán, vigent campiona d’Espanya de llarga distància, ha finalitzat com a quarta classificada al Triatló de Zarautz.

El recorregut de la competició ha constat de 2.900 metres de natació de Getaria a Zarautz en mar obert, 80 quilòmetres de sector ciclista i 21 quilòmetres de cursa a peu per la localitat de la costa de Guipúscoa. La triatleta catalana ha estat quarta en una cursa marcada per les condicions climatològiques adverses.

Hanne de Vet ha estat la guanyadora de la prova basca per davant de Stephanie Clutterbuck, segona, i Helene Alberdi, tercera. La santboiana i Ainhoa Murúa han completat el top-5 de la categoria femenina.

La propera cursa de Corachán és la Half Mequinenza, a la província de Saragossa, el 14 de juliol.

Recomanacions personalitzades