Joel Plata guanya dues medalles a la Copa del Món de gimnàstica

L’esportista santboià es proclama campió en barra i aconsegueix la medalla de plata a la Copa del Món celebrada a Antalya (Turquía).

Joel Plata amb les dues medalles // Federació Catalana de Gimnàstica

L’esportista del Club Gimnàstic Sant Boi Joel Plata ha estat campió en barra i ha aconseguit la plata en terra a la Copa del Món celebrada a Antalya (Turquia). Plata ha sumat 14.250 punts a la final de terra i 14.000 punts a la final de barra en una competició on ha estat un dels millors de la selecció espanyola.

El gimnasta del Sant Boi ha tornat en un gran moment de forma després de patir un greu accident de trànsit fa un any, on es va trencar el fèmur i va passar un bon temps apartat de les pistes.

El Club Gimnàstic Sant Boi es classifica en el Top-5

Més a prop d’Antalya, a la ciutat gironina de Salt, el Club Gimnàstic Sant Boi ha acabat cinquè en la tercera fase de la Tercera Divisió de la màxima competició estatal de gimnàstica artística femenina.

L’equip santboià format per Emma Pintor, Emma Ponce, Clara Navarro, Ainara Ferraz, Zoé Gaya, Rita Cuenca i Erika Morán ha estat cinquè amb 167.149 punts totals. 45.433 en salt, 37.166 en paral·leles, 41.100 en barra i 43.450 en sòl. CG Osona, Es Pla i L’Hospitalet B han ocupat el podi.

Instant de la competició a Salt // Real Federación Española de Gimnasia (RFEG)

Xelska, La Salle Gràcia i Les Moreres han estat els millors equips arribant a ser protagonistes del podi de la Primera Divisió i Majadahonda, Salt i Los Cantos Alcorcón han estat els tres millors equips de la Segona Divisió en la tercera fase.

Recomanacions personalitzades