Dura derrota de la Santboiana a Sevilla

L’equip de Sergi Guerrero perd en el desplaçament al camp del Ciencias, en la penúltima jornada de la segona fase de la Divisió d’Honor Masculina (47-0).

Imatge d’arxiu d’un partit de la temporada // Dani Soneira

Dura derrota de la UE Santboiana contra el Ciencias de Sevilla per 47-0 en el desplaçament a La Cartuja en la penúltima jornada de la segona fase de la Divisió d’Honor.

El primer temps ha estat igualat fins a la mitja hora, on s’ha mantingut l’empat a 0. En els darrers deu minuts, els locals han sumat dos assajos i una transformació que han situat el 12-0 al temps de descans.

A la represa, el conjunt andalús ha augmentat la diferència en el marcador amb un parcial contundent de 35-0 després de cinc marques transformades.

La Santboiana es queda amb 33 punts i baixa a la sisena posició de la classificació, empatada amb l’Alcobendas. El proper cap de setmana disputarà l’última jornada davant El Salvador al Baldiri Aleu. La quarta plaça, que suposa tenir avantatge de camp en la primera eliminatòria del play-off, estarà en joc.

El sub-23 perd el derbi contra el Barça

L’equip sub-23 de la Santboiana ha tancat la fase regular de la Lliga Nacional amb una derrota per 28-25 davant el Barça a La Teixonera.

Partit on el Barça ha aconseguit tres marques, dues transformades, a més de passar tres cops de càstig. Els visitants també han sumat tres assajos i dues transformacions, i dos cops de càstig a pals. Albert i Víctor Rodríguez, Arnau Demergasso, Roger Espina i Víctor Lorenzo han estat els anotadors santboians. Arthur Carpentier, Pedro Podgaetzky, Samuel McLernon, Tomás Sottile i Álvaro Giménez pels blaugranes. Un assaig transformat en el darrers instants ha donat la victòria als locals.

El sub-23 del degà, que ha acabat segon del grup B amb 51 punts, jugarà els quarts de final del play-off contra l’Alcobendas al Baldiri Aleu.

Recomanacions personalitzades