La UE Santboiana comença l’any amb la derrota contra el líder

El degà cau al camp del Burgos sense el bonus defensiu en la novena jornada de la Divisió d’Honor (32-10).

Instant del partit a Burgos // Cedida per Memex Maeso Burgos

Després de l’empat contra El Salvador a Valladolid abans de les vacances de Nadal, la UE Santboiana ha començat el 2024 amb la derrota (32-10) al camp del Burgos en la novena jornada de la Divisió d’Honor. Aquest resultat sense bonus defensiu contra el líder deixa el degà cinquè a la classificació (19 punts).

Els primer temps ha acabat amb el resultat de 22-10 favorable al conjunt castellà, que ha anat per davant al marcador des del principi. L’equip local ha sumat tres marques, dues transformades, i un cop de càstig. Un assaig de Lucas Pichot, transformat per Pepe de la Torre, i un cop de càstig passat pel mateix De la Torre han estat els punts de la Santboiana.

A la represa, el degà s’ha quedat a zero i no ha tingut opcions de sumar el bonus defensiu. El Burgos, mitjançant un assaig transformat i un cop de càstig, ha ampliat el seu avantatge fins al 32-10 definitiu.

La Santboiana es jugarà el bitllet per a les semifinals de la Copa del Rei contra el Ciencias de Sevilla al Baldiri Aleu el proper cap de setmana. Partit de la desena jornada per continuar a la zona alta de la taula.

Recomanacions personalitzades