La UE Santboiana empata a Valladolid en el tancament del 2023

L’equip entrenat per Sergi Guerrero aconsegueix puntuar contra El Salvador a l’estadi Pepe Rojo de la ciutat castellana en l’últim partit de l’any (17-17).

Acció del partit a Valladolid // JL Useros

La UE Santboiana ha tornat al Pepe Rojo de Valladolid, on havia guanyat la primera Supercopa d’Espanya, i el degà ha empatat (17-17) contra El Salvador a la vuitena i última jornada del 2023. Amb aquest resultat, els de Sergi Guerrero sumen 19 punts i són cinquens a la classificació de la Divisió d’Honor.

Els de Pucela han arribat al descans amb avantatge al marcador després d’una marca transformada i un cop de càstig (10-0). L’equip de Sant Boi de Llobregat ha tingut el domini territorial durant molts minuts de la primera part, sense poder-ho traslladar al marcador.

A la represa, el degà ha aconseguit empatar amb una marca de Jack Daniels, culminant la puntada d’un company seu, transformada per Pepe de la Torre i un drop del mateix De la Torre (10-10). El conjunt de Valladolid s’ha tornat a avançar a partir d’un assaig transformat, però una marca de Lucas Pichot, en una acció de murri, i la transformació de De la Torre han situat l’empat a 17 definitiu en els darrers instants.

La Santboiana començarà el 2024 al camp del Burgos el cap de setmana del 13 i 14 de gener. El degà té un partit pendent a Ordizia, que es jugarà al mes de febrer.

El sub-23 es retroba amb la victòria al derbi

L’equip sub-23 de la UE Santboiana s’ha retrobat amb el triomf després de la victòria al derbi contra el Barça per 27-24 al Baldiri Aleu.

Acció del derbi // Jordi Elías – UE Santboiana

Partit igualat entre santboians i blaugranes, que s’ha decidit en la darrera jugada. El degà, que ha sumat cinc marques, una transformada, ha aconseguit la remuntada i la victòria gràcies a un assaig de Carlos Expósito a l’últim instant del partit. L’equip del Baldiri Aleu ha estat gairebé tota la segona part amb un jugador menys i s’ha refet per endur-se el triomf.

Albert Rodríguez, Álex Sánchez i Ronan Ferrer han estat els altres anotadors de la Santboiana al derbi. Tomas Sottile, Josep Ramírez i Koldo Gardoy per part del Barça.

El sub-23 se situa amb 26 punts i segueix segon a la classificació del grup B. La propera jornada és davant el CAU Valencia al Baldiri Aleu en l’inici de la segona volta després del Nadal.

Recomanacions personalitzades