Dos jugadors de la UE Santboiana són subcampions d’un torneig internacional

Matt Foulds i Facu Domínguez han estat titulars en la victòria contra Canadà i en la derrota davant Estats Units a La Vila International Rugby Cup.

Imatge de la final // Walter Degirolmo – FERUGBY

Matthew Foulds i Facundo Domínguez, jugadors de la UE Santboiana, han estat titulars amb la selecció espanyola en el triomf contra Canadà i en la derrota davant Estats Units a La Vila International Rugby Cup.

Espanya s’ha imposat a Canadà a les semifinals per 42-20 en un partit que al descans guanyava 35 a 6. ‘Los Leones’ han estat superiors al rival, sobretot a la primera part, en l’enfrontament i han certificat la classificació per a la gran final de la competició. Estats Units ha derrotat Brasil a l’altre compromís (48-3).

La selecció espanyola ha perdut la final contra Estats Units de forma contundent (12-42) i ha estat subcampiona del torneig. L’equip amfitrió ha estat superat clarament pels nord-americans, especialment a la segona meitat després d’un primer temps igualat (7-13) al marcador amb assaig de Matt Foulds, i no ha pogut aixecar el títol. Per altra banda, Canadà s’ha imposat a Brasil 40-15 al partit pel tercer i quart lloc.

Dos exjugadors del degà com Álvaro García i Jordi Jorba també han participat amb la selecció espanyola a La Vila International Rugby Cup.

Zak Chambers i Nico Moletti participen amb Iberians

Zak Chambers i Nico Moletti, jugadors del degà, han participat amb els Castella i Lleó Iberians en la victòria contra Lusitanos de Portugal per 18 a 13 a l’estadi Pepe Rojo de Valladolid. Pol Joven, també jugador de la Santboiana, ha format part del cos tècnic.

Recomanacions personalitzades