La BaixCicletada passa per Sant Boi

Sant Boi de Llobregat ha estat un dels municipis per on ha transcorregut la cursa popular emmarcada en la Setmana Europea de la Mobilitat.

Imatge de l’esdeveniment // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Sant Boi de Llobregat ha format part de la vintena edició de la BaixCicletada, una passejada popular en bicicleta emmarcada en la Setmana Europea de la Mobilitat.

Dotze municipis de la comarca han participat a la BaixCicletada i són: Sant Boi de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Viladecans, Gavà i Castelldefels. També L’Hospitalet de Llobregat.

Els punts de sortida han estat els següents: Sant Boi de Llobregat (plaça de Catalunya), Castelldefels (plaça de Colom, costat C-245), L’Hospitalet de Llobregat (parc de la Marquesa); Sant Vicenç dels Horts (plaça de la Vila Vella); i Santa Coloma de Cervelló (pista del parc de Can Lluc). La meta s’ha situat al parc de Torreblanca de Sant Joan Despí.

La BaixCicletada ha format part de les activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport.

Recomanacions personalitzades