L’Hospital de Sant Boi instal·la panels fotovoltaics per avançar cap a un model energètic renovable

S’han instal·lat mòduls fotovoltaics a les diferents cobertes de l’edifici del Parc Sanitari Sant Joan de Déu per a l’impuls de l’autoconsum elèctric. Els seus objectius són reduir la petjada de carboni durant el dia a dia i, en conseqüència, l’impacte de l’activitat a l’entorn.

Els nous panels solars al Parc Sanitari Sant Joan de Déu // Sant Joan de Déu

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha iniciat el seu camí cap al canvi de model energètic, enfocat a l’eficiència i les energies renovables. En línia amb les remodelacions que s’han portat a terme al mercat de la Torre de la Vila, l’Hospital de Sant Boi ho ha fet també aquest estiu amb la instal·lació dels primers mòduls fotovoltaics a les seves diferents cobertes per a impulsar l’autoconsum elèctric. 

Reduir la petjada de carboni durant el dia a dia i, en conseqüència, l’impacte de l’activitat a l’entorn, és ara l’objectiu del Parc Sanitari. Per aquest motiu ha incorporat a Lídia Sànchez-Collado, responsable de gestió energètica, a la direcció d’Enginyeria i Serveis Generals, que liderarà el projecte global de transformació cap a l’eficiència i l’estalvi energètic.

Gràcies a la implementació d’aquest nou model energètic la institució fa un pas endavant per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030. Segons el Parc Sanitari, aquest és «un canvi cap a la transició sostenible que donarà resposta als reptes en el context de crisi climàtica que vivim»

Recomanacions personalitzades