Quatre jugadors del CBS Sant Boi participen al Mundial sub-18 de beisbol

Diego Alcalá, Miguel Blanco, Ángelo Rodríguez i Rodolfo Figueredo han estat presents a Xina-Taipei, on Espanya ha acabat com a última classificada.

Imatge amb els quatre jugadors // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

Diego Alcalá, Miguel Blanco, Ángelo Rodríguez i Rodolfo Figueredo, jugadors del CBS Sant Boi, han participat al Mundial sub-18 de beisbol a Xina-Taipei, on Espanya ha acabat com a última classificada.

La selecció espanyola ha perdut tots els partits de la primera fase contra Japó (10-0), Estats Units (6-2), Veneçuela (6-1), Països Baixos (5-0) i Panamà (3-1). A la segona ronda, també derrotes davant Mèxic (6-5), República Txeca (4-0) i Austràlia (2-0).

Japó ha estat el campió després de guanyar la final per 2-1 contra la selecció amfitriona, Xina-Taipei, i Corea del Sud s’ha emportat el bronze del Campionat del Món amb la victòria contra Estats Units (4-0).

Espanya ha pogut competir al Mundial després de ser campiona d’Europa el 2022 amb la participació de Sergi Palma i Ángelo Rodríguez.

Recomanacions personalitzades