El CAP Montclar guanya espai per vuit noves consultes

La Generalitat ha començat els treballs per ampliar el Centre d’Atenció Primària Montclar mitjançant un mòdul industrialitzat. L’objectiu dels treballs és sumar 235 metres quadrats d’espai per incrementar la capacitat de l’ambulatori fins que es construeixi el de Marianao.

Obres en marxa al CAP Montclar // Generalitat de Catalunya

El departament de Salut de la Generalitat ha iniciat els treballs per ampliar el Centre d’Atenció Primària Montclar, una actuació que permetrà guanyar 235 metres quadrats d’espai assistencial. D’aquesta manera, l’ambulatori comptarà amb vuit noves consultes i les corresponents sales d’espera, que es destinaran majoritàriament a consultes de medicina de família i infermeria.

L’ampliació es durà a terme mitjançant un mòdul industrialitzat que estarà connectat amb l’edifici principal i que s’instal·larà a la zona posterior d’un CAP molt saturat i que requereix de manera urgent tenir més espai després de la incorporació de nous professionals com els referents de benestar emocional, el dietista-nutricionista o el fisioterapeuta, entre d’altres.

Les obres que s’han iniciat aquest estiu estaran enllestides a finals d’aquest any i suposen una inversió de 350.000 euros finançats amb fons europeus en un paquet d’actuacions a diferents punts de Catalunya amb aquest format de barracons.

A l’espera del nou CAP a Marianao

Aquesta actuació esponjarà el centre fins que es construeixi el nou CAP previst al barri de Marianao, que serà el cinquè del municipi i que es troba en fase de licitació de projecte després que l’Ajuntament cedís els terrenys per fer-ho possible.

Recomanacions personalitzades