Ciudad Cooperativa, Marianao Poblet, Santboià B i Peña Málaga ja coneixen el calendari

Els equips santboians de Segona Catalana i Tercera Catalana iniciaran la nova temporada al setembre.

Celebració de l’ascens de la Cope a Segona Catalana // Cedida pel CF Ciudad Cooperativa

Ciudad Cooperativa i Marianao Poblet començaran la temporada al grup 3 de Segona Catalana contra Espluguenc i Sporting Gavà, respectivament, com a locals després del sorteig fet per la Federació Catalana de Futbol. La lliga 2023/2024 s’iniciarà el 9 i 10 de setembre i conclourà el 8 i 9 de juny.

Les dues plantilles dels clubs de Sant Boi de Llobregat encetaran el curs a casa. El primer partit com a visitant de la Cope serà al camp del Gavà i el Marianao es desplaçarà al terreny de joc de la Unificación Bellvitge. Els derbis tindran lloc a la jornada 12, a Marianao, i a la 29, a la Cooperativa. Per últim, la Cope tancarà la lliga contra el Vista Alegre a Castelldefels i el Marianao davant el Sant Vicenç dels Horts a casa. El calendari complet es pot consultar al següent document elaborat per la Federació Catalana.

El grup 3 de Segona Catalana està format pels següents equips: Gavà, Sporting Gavà, Vista Alegre, Levante Las Planas, Terlenka Barcelonista, Moja, Vilanova Camí, Juventud 25 de Septiembre, Viladecans B, Almeda, Unificación Bellvitge, Sant Vicenç dels Horts Associació Futbol, Espluguenc, Sector Montserratina, Fundació Acadèmia L’Hospitalet, Molins de Rei, Ciudad Cooperativa i Marianao Poblet.

L’equip del barri de la Ciutat Cooperativa de Sant Boi jugarà a Segona Catalana després d’assolir l’ascens la temporada passada.

Peña Málaga i Santboià B, a Tercera Catalana

Peña Málaga i Santboià B començaran la temporada al grup 12 de Tercera Catalana contra Incresa i Penya Barcelonista Sant Vicenç dels Horts, respectivament, després del sorteig realitzat per la Federació Catalana de Futbol. La lliga 2023/2024 s’iniciarà el 16 i 17 de setembre i s’acabarà el 18 i 19 de maig.

L’equip «boquerón» rebrà l’Incresa a la primera jornada i el filial del Santboià jugarà al camp de la Penya Barcelonista Sant Vicenç Horts. El primer partit com a visitant del Málaga serà amb La Palma de Cervelló i el Santboià debutarà al seu estadi contra el Sant Andreu de la Barca. Els derbis tindran lloc a la jornada 6, al Joan Baptista Milà, i a la 21, al Dani Jarque. Per últim, el Málaga tancarà la lliga a Abrera i el Santboià al camp de La Farga XXI. El calendari es pot consultar al següent document de la Federació Catalana.

El grup 12 de Tercera Catalana està format pels següents conjunts: Fontsanta-Fatjó, Incresa, La Farga XXI, La Palma de Cervelló, Penya Barcelonista Sant Vicenç dels Horts, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Corbera, Santfeliuenc B, Sant Esteve Sesrovires, Sant Vicenç dels Horts B, Sant Joan Despí-San Pancracio, Abrera, Vallirana, Santboià B i Peña Málaga.

Recomanacions personalitzades