Sant Boi acull la primera Copa de la Dona de futbol

L’estadi Joan Baptista Milà ha estat l’escenari del torneig de futbol 7 sènior femení promogut pel Consell Esportiu del Baix Llobregat amb l’objectiu de visibilitzar aquesta pràctica esportiva.

Instant del torneig // Anna Martín – Futbol Club Santboià

Sant Boi de Llobregat ha estat la seu de la primera edició de la Copa de la Dona de futbol amb el Joan Baptista Milà, camp del Santboià, com a escenari. La Penya Barcelonista Sant Vicenç dels Horts, campiona.

El Consell Esportiu del Baix Llobregat ha promogut un torneig de futbol 7 femení sènior dirigit a dones de la comarca que practiquen aquest esport en centres educatius, associacions i entitats esportives. L’objectiu és donar visibilitat a una disciplina que no compta amb cap sistema de competició oficial.

FC Casablanca, FC Santboià, Penya Barcelonista Sant Vicenç dels Horts, CF Ciutat Cooperativa, CF Vinyets Molí Vell, Peña Recreativa Sant Feliu o CF Begues han estat alguns dels equips participants.

Instant del torneig // Anna Martín – Futbol Club Santboià

El campionat ha consistit en partits de 20 minuts en la primera ronda i de 15 en la fase de consolidació. S’han disputat 3 triangulars simultanis i els primers classificats de cada grup han jugat la fase final, els segons la fase de consolidació i els tercers han quedat eliminats. Cada equip ha llançat tres penals per evitar un triple empat, al final de cada enfrontament.

La Penya Barcelonista de Sant Vicenç dels Horts s’ha proclamat campiona de la primera Copa de la Dona. CF Ciudad Cooperativa, segon, i CF Begues, tercer, han completat el podi.

Recomanacions personalitzades