Laura Heredia fa història i es classifica pels Jocs Olímpics de París 2024

L’esportista formada a l’Escola Esportiva Llor de Sant Boi aconsegueix la medalla de plata als Jocs Europeus de Cracòvia (Polònia) i serà la primera dona espanyola en pentatló modern a les olimpíades.

Laura Heredia ha fet història // Comité Olímpico Español (COE)

Un somni fet realitat. Laura Heredia, pentatleta formada a l’Escola Esportiva Llor de Sant Boi de Llobregat, ha fet història i s’ha classificat per les olimpíades de París 2024 després de guanyar la medalla de plata als Jocs Europeus de Cracòvia (Polònia). Serà la primera pentatleta espanyola en participar en uns Jocs Olímpics, una fita històrica per l’esport femení estatal.

L’esportista santboiana ha fet realitat el seu somni després d’acabar en segona posició, sumant 1.429 punts, gràcies a un rendiment espectacular que li ha permès tornar a casa amb la medalla de plata i la plaça per poder anar a París l’any vinent.

Laura Heredia ha fet història // Comité Olímpico Español (COE)

Recentment, Heredia havia aconseguit la medalla d’or a l’Europeu sub-24 i havia rebut el Premi Projecció Femenina 2022. Anteriorment, la pentatleta catalana va guanyar el bronze als Jocs Olímpics de la Joventut i a Tòquio es va quedar com a primera reserva.

Recomanacions personalitzades