El CBS Sant Boi de softbol aconsegueix una doble victòria i el de beisbol guanya un partit

L’equip sènior de softbol s’emporta els dos enfrontaments contra el Viladecans a casa i el de beisbol suma un triomf al camp del Miralbueno Zaragoza en el tancament de la primera fase.

Instant de la sèrie Sant Boi-Viladecans // Carles Cerdà Gómez

El CBS Sant Boi ha tancat la primera fase de l’Spanish Softball League amb una doble victòria al derbi davant el Viladecans a casa.

Les locals han guanyat els dos partits de la sèrie per 2-0 i 7-0. El primer joc no s’ha decidit fins a la cinquena entrada, on les santboianes han aconseguit les dues carreres, i en el segon l’equip ha agafat l’avantatge des del primer inning i ha sentenciat en els següents fins al marcador definitiu. Amb aquests resultats, el vigent subcampió suma dinou triomfs i tres derrotes i és segon a la classificació de la lliga.

El Sant Boi jugarà la segona fase al grup dels equips capdavanters. CBS Rivas i OBB Bizkorrak tornaran a ser alguns rivals.

Una victòria en beisbol a Saragossa

El CBS Sant Boi ha tancat la primera fase de l’Spanish Baseball League amb una victòria al camp del Miralbueno Zaragoza.

Instant de la sèrie Miralbueno-Sant Boi // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

Triomf ajustat del conjunt aragonès al primer partit (7-6), tot i que els catalans han estat per davant en molts moments. El segon joc, en canvi, ha acabat amb victòria visitant al marcador per 5 a 14. Després d’aquesta jornada, el Sant Boi se situa amb dotze triomfs i vuit derrotes i és cinquè a la classificació.

L’equip de beisbol, com en el cas del softbol, disputarà la segona fase al grup dels equips capdavanters. Tenerife Marlins, Astros de València, San Inazio Bilbao, Viladecans i Béisbol Navarra tornaran a ser rivals.

Recomanacions personalitzades